dinsdag 22 mei 2007

Bericht voor Jos???????

Wil je een berichtje voor Jos achterlaten, klik dan HIER. Je leest dan de reacties van anderen en krijgt onderaan de mogelijkheid er zelf een bericht aan toe te voegen.

41 opmerkingen:

Edwina zei

Lieve Jos,

Wat heerlijk om te horen dat er al wat verbetering is! Max en ik kunnen ons nauwelijks voorstellen dat dit jou, grote sterke man, is overkomen. Je kids geven hieronder al aan dat ze achter je staan en je een topper vinden. Dat geldt niet alleen voor hen! Ook wij leven met je mee en denken aan je. Iedere dag een stap de goeie kant op. Het zal je vast niet snel genoeg gaan, maar ook de kleine stappen tellen op tot herstel!

Warme groet,

Edwina

Nancy Chelius zei

Dag Jos, ik ben op dit moment heel erg emotioneel, terwijl ik deze woorden aan jou richt, maar ik ben in ieder geval heel blij dat ik op deze manier kan aangeven, hoeveel wij van je houden en ontzettend hopen op spoedig en volledig herstel! Papa houdt zich erg sterk, maar ik weet dat hij in gedachten contstant met jou bezig is. Hij zegt niet erg veel, maar trekt zich wel veel terug in de kamer. Mama, tante Cornellie, Kelley en onze gezinnen zijn ook in onze harten en gedachten bij jou en we zijn ervan overtuigd dat jij ook deze uitdaging aankan! Bidden helpt en dan doen wij samen met jou! OK, JOs, je weet dat Papa niet zo vlot is met de computer, maar wij gaan hem een stoomcursus 'internet' geven om ook jou 'krakti' te geven. Kusjes en warme brasa's van je peetdochter, Nancy!

"El Presidente" zei

Hola hermano Jos - het was "gezellig" gisteren bij je - en daarom ben ik er vanavond tussen 19.30 en 20.00 weer. Je bent niet kapot te krijgen - ben trots op je en over je herstel vorderingen. See ya tonight - Leszek

Anoniem zei

Hi Jos,

We zijn heel erg geschrokken van het bericht, dat je een CVA hebt gehad. Maar we kennen je. Je bent geen man van woorden, maar van daden. Dus het zal je zeker lukken terug te komen. We denken aan je en wensen jou veel sterkte bij het revalideren.

Liefs en odies,

Gina en Frank

Anoniem zei

Jos,

wij zijn erg geschrokken van wat er met je gebeurd is. Maar wij kennen jou als een sterke man die het woord opgeven niet kent, wij zijn bij jou met onze gedachten (helaas mogen we niet op bezoek, maar dat komt wel) en heel veel sterkte en beterschap.

groet,

Mario van den Broek (en Laura en Quentin)

Tony Stuger zei

Uncle Jos,

Lang geen contact gehad. Maar zoals de zon in SURINAME krachtig iedere dag tevoorschijn komt zie ik jou terugkomen.Ik kijk naar je uit.

Tony

Anoniem zei

Lieve Jos,
Door samenloop van omstandigheden zijn wij, Betty Burgos en Lucie Lobo op Curacao samen achter de pc en hebben je website net doorgekregen.
Van deze plaats uit willen wij je heel veel sterkte toewensen. Wij weten dat je een "fighter" bent en dat je dit ook overwint.
Wij bidden voor een spoedig herstel en blijven in contact met je.

Liefs, Lucie en Betty

Anoniem zei

Jos,
ook hier op Curacao heeft het bericht ons bereikt.
Blij te zien dat velen met jou meeleven en jou een volledig herstel toewensen.
Wij volgen de ontwikkelingen op de voet en wensen je veel sterkte en doorzettingsvermogen toe.
Pablo Burgos

Anoniem zei

1 van de redenen waarom ik tegen u opkijk...

Jozef Petrus Maria Chelius werd geboren op 14 januari 1951 in het district Parra te Suriname.

Jozef was het tiende kind uit een gezin van dertien kinderen. Als jongen van 14 jaar oud werd Jozef bekoord door Basketbal, toen hij naar de oefeningen van 'CLD' kwam en langs de lijnen en achter de basket de uit het veld gespeelde ballen weer het veld in mocht gooien, hij begon dus als een soort ballenjongen.

Jos begon zijn basketbalcarriere op 17 jarige leeftijd, bij 'De Arend' in Suriname. Slechts eenmaal werden zij kampioen in het seizoen 1968-1969. In 1972 kreeg Jos een onderscheiding als kroon voor zijn prestaties, hij werd Basketballer van het jaar. In 1975 kreeg hij wederom deze hoge onderscheiding. Jos mocht in Mexico een trainersopleiding volgen. Bij terug komst in Suriname trainde hij de dames jeugd. Met dit team haalde hij de derde plaats tijdens de Caraibische Spelen voor jeugd in El Salvador. Ook trainde hij het jeugdteam 'Witte Lotus' en gaf hij basketbal les aan inwoners van Mare-traite. Jos kreeg bijnaam 'danger-man'.

Tijdens zijn periode bij 'De Arend' voerde zijn interland carriere hem zowel in club als in interland verband naar toernooien als; de Pan Amerikaanse spelen in Columbia, de Midden Amerikaanse spelen in Santo Domingo en zelfs een steden toernooi in China. Jos heeft Suriname vertegenwoordigt in Guyana, Columbia, Curacao, Aruba en Trinidad.

In 1974 stapte hij van 'De Arend' over naar de nieuwe hoofdklasser 'Kong Ngie Tong Sang' (K.N.T.S.). Een opzienbarende transfer, maar na een jaar stapte Jos alweer over naar 'CLD'. Met het moeilijk opstartende 'CLD' werd hij reeds in het eerste jaar semi-kampioen en het jaar daarop kampioen in de hoogste klasse.

In 1977 kwam Jos voor studie naar Nederland. Hij doorliep diverse sportopleidingen binnen de Nederlandse sportbonden: om als trainer te kunnen op treden in de hoogste klasse van de Nederlandse Basketbalbond, cursus Jeugd Recreatie Sportleider A en B, cursus Sportleider voor Geestelijk Gehandicapten, cursus Conditietrainer. Jos specialiseerde zich ook in Beleid, Planning, Vorming en Welzijn. Tussen de opleidingen door speelde Jos Basketbal op het hoogste niveau. Hij speelde onder andere bij het Hoofddorpse ' VAK Stars', 'Early Bird', 'Lans Lake Lions' en 'Azimma' (een opvang van topspelers uit Suriname).

In Nederland werd hij coach van 'Argon', 'Kwasi', de dames selectie van de 'Falcons', 'Club '76' en de heren selectie van 'DWV' (Door Wilskracht Verkregen), maar ook het hele jeugdgebeuren van DWV nam hij voor zijn rekening. Verder verzorgde Jos ook lessen ten behoeve van de geestelijk gehandicapten in het 'AGO Zwembad' (Algemeen Geestelijke Ontwikkeling). Jos Chelius heeft als doel, waar nodig, mee te helpen om de sport en met name Basketballen, onder de Surinamers op een hoger niveau te brengen. Momenteel is hij sportdocent op een school. Hij is erelid van de 'ASVU', een vereniging voor Basketballers die Jos heeft helpen oprichten.

Sinds 29 april 2007 ligt Jos in het ziekenhuis. Na 2 tia's kreeg hij een cva in het ziekenhuis waarbij hij een verlamming aan de gehele rechterkant van zijn lichaam opliep. Maar het is zeker geen opgegeven zaak, er is progressie, met de steun en liefde van zijn familie, werkt Jos hard aan zijn herstel. Hij krijgt de nodige fysiotherapie, logopedie en moet nog erg veel rusten. Hopelijk is de 'dangerman' snel weer de oude is. Voor beterschapswensen kan je zijn weblog bezoeken.

Sportopleidingen
1975-1976: Sportleraaropleiding in Mexico (diploma behaald)
1980: Trainer A diploma NBB
1984: Trainer B diploma NBB (bevoegdheid topsport)
1986-1989: HBO Sport en Vorming (diploma) Leraar Lichamelijke Opvoeding (LO)
1990-1992: Public Relations (diploma behaald)

Specialisaties
EHBO-diploma / Krachtsport / Looptraining / Sportleraar Geestelijk gehandicapten / Personal Coach

Werkervaring (specifiek basketbal)
1970-1975: Jeugdbondcoach in Suriname
1977-1982: Trainer/coach jongens junioren Hoofddorp
1982-1984: Trainer/coach Noord-Hollandse juniorenselectie
1985-1988: Trainer/coach jongens junioren Early Bird Purmerend, Trainer/coach heren promotie divisie Early Bird Purmerend, Trainer/coach jeugd Canadians Amsterdam
1991-heden: Trainer/coach Vrije Universiteit Amsterdam heren promotie divisie en dames rayon eerste klasse
1992-heden: Sportdocent Vrije Universiteit Amsterdam
1994-1996: Trainer/coach Noord-Hollandse juniorenselectie
1994-1995: Bondsfunctionaris NBB als verenigingconsulent: Het jeugdopleidingsplan van de NBB overdragen naar de trainer/coach van het rayon Noord-Holland
1996-heden: Basketballeraar Internationale School (ISA Varsity)
2005-heden: Coördinator Topsport Internationale school (ISA Varsity)

Spelerservaring
1965-1975: Nationale team van Suriname
1977-1985: Heren Promotiedivisie in Nederland

Onderscheidingen
1968: Basketballer van het Jaar / 1969: Basketballer van het Jaar
1972: Basketballer van het Jaar / 1974: Sportman van het Jaar
1975: Superstar van het jaar

Nevenactiviteiten
1989-1997: Medeoprichter en bestuurslid van basketbalvereniging Brothers & Sisters (B&S)
1990-Heden: Bondsfunctionaris Nederlandse Basketbalbond
1994-2004: Topsportcoach in de topsport liga (NBB)

Overig
Gespecialiseerd als Personal- en Mental coach en het organiseren van sportevenementen en basketbalclinics


Ik hou van U, Steve Chelius

Anoniem zei

Oompie,

Ik wil u laten weten dat ik u dankbaar ben voor de tijd dat u ons jongeren altijd geeft.

De basketballen die u mij vroeger heeft gegeven om mee te spelen en de posters die in mijn kamer hingen als kind motiveerde mij om te gaan spelen.
Ook toen er moeilijke tijden voor mij kwamen was u er. U stelde me voor aan verschillende basketbalcoaches zodat ik positief bezig bleef. Ook stelde u mij voor aan een contact bij mijn voormalige werkgever waar ik een start hebt gemaakt met mijn werk in de sportbranch.

Zoals u er altijd voor iedereen bent, zo zijn wij er ook voor u. We gaan dit samen doen.

Steve Chelius

Anoniem zei

E Jos fawaka
Ik kreeg vandaag een mail van lydia over jou. al die tijd wist ik van niets, Ik liep laats nog te mopperen dat mijn vriend me niet opzoekt. Wat een klap. Ik leef mee met je en met je fam. Ik weet hoe sterk je bent en hoeveel liefde je in je hart hebt om ook dit te overwinnen. jij bent een kampioen toch?
heel veel sterkte, ik kom zo snel mogelijk bij je. I love you
je collega, vriend en mede charmeur
Earl

Anoniem zei

Beste Jos, Via dochter Belinda en Eric Marechal hoorde ik van je opname en verblijf nu in verpleeghuis Slotervaart om te herstellen.In Purmerend leven we met je mee en wensen je een (voor-) spoedig herstel. Als bezoek wat meer is toegestaan zie je me. Groeten en all the best,
Hans Bohne.

Anoniem zei

Hoi Jos,

Ik kreeg via via te lezen wat er met je gebeurd is. Ik kon mijn ogen niet geloven dat zo'n sterke gedreven man met zoveel wilskracht dit overkomt. Ik ken je uiteraard voornamelijk alleen als coach bij early bird promotie. En een klein beetje als persoon omdat ik (en alex, aka alias, aka K-alex) wel eens bij je langs ben geweest en je altijd wel aan me dacht als er gebaksetbalt werd. Weet je nog dat je zei dat ik heel goed in jou filosofie pas? Ik kan alleen maar zeggen dat ik hele mooie tijden met je heb meegemaakt. En daar ben ik je heel dankbaar voor. Verder wens ik je uiteraard heel veel sterkte en geluk met je herstel. En uiteraard je familie ook heel veel sterkte. Ik ga er dan ook vanuit dat ik je het komende jaar zeker weer een keer ga zien.

groetjes,

Armand visser

Teun zei

Hallo Jos,

Schrok van het bericht...

Maar sterkte met je herstel. Ik heb er vertrouwen in dat het goed gaat komen. En gezien de vele reacties hier heb je heel wat steun bij je come-back.

Succes!

Groet, Teun

Anoniem zei

Hey Jos,

It's a shame that something like this had to happen to someone like you that gave so much. However it is really good to hear that you are recovering and getting stronger. Yet the situation being very emotional, all of ISA, my family, and team hope you the best.

Kind Regards,
Maurits Pieper

Anoniem zei

Hello Jos,

Where 2 begin...

Needless to say, your current situation has affected me and I too live with you in my mind on a daily basis.

I'm grateful enough to be frequently updated on your recovery by Rachelle and am therefore VERY optimistic that you shall be triumphant - what else can we expect from 1974's "Sportman of the Year" toch ;-)

Its beautiful to see that you have touched so many people in your life, and I am appreciative to have been and still continuously be one of them...

So, I will patiently wait for me to get my "rematch" in 1-on-1 as well as that "date" we were supposed to go on ;-)

Much love, strength, courage & wisdom - from your extended fam member:

"Rudii"
xxx

Anoniem zei

Familie en vrienden,

Naast de biografie (bron: www.surinamstars.com)die werd geplaatst op 24 mei, is er nog veel meer te vinden over Jos Chelius op www.google.com

Veel leesplezier,

Steve Chelius

Anoniem zei

Hoi Jos, wij wensen jou alle kracht en sterkte, en hopen dat je gauw weer de oude zal worden.


Jou oude collegas van het voormalige CBB ganzenhoef

Anoniem zei

Hoi Jos,

Ik en de andere dames zijn geschrokken over hetgeen jou overkomen is. We hopen dat je letterlijk weer snel op de been bent. Oostende, daar moeten we volgend jaar dan maar samen naar toe. Dit jaar zullen we op jouw gezondheid een extra borrel drinken!!

Dikke kus en hopelijk tot snel, Renate (en alle andere dames van Early Bird!!)

Anoniem zei

Hi Jos,

Moet vaak aan je denken kerel en vooral dan weer aan die suicide drill tijdens een half time toen we slecht speelden... We hebben daarna wel gewonnen. Ik kan me niet indenken hoe zwaar het voor jou moet zijn nu, maar zo te zien en te horen zijn er natuurlijk een heleboel mensen die je willen helpen dragen.
Jos, rust goed uit en we wensen je een spoedig herstel.

Daria, Sanaa en Ricardo Cairo

Anoniem zei

Hi Jos

Erg geschrokken toen ik het bericht hoorde, maar jou kennende kom je heel sterk terug!!!!
Blij te horen dat je al vorderingen maakt.
Een hèèl snel herstel toegewenst.

Ludwig Lobato

Anoniem zei

Beste Jos,
Ik schrok mij rot toe ik jouw belde op 04-06-07 en ik hoorde dat jij in het ziekenhuis ligt, ik kon het mij niet voorstellen dat zo'n sterke en vrolijke charmeur als jij een beroerte gehad hebt. Onvoorstelbaar en nauwelijks te geloven,ik zal jouw zeker gedenken in mij gebeden en wens jouw een voorspoedige herstel en sterkte aan jouw familie en kinderen. Kom er maar gauw uit en laat mij dat meteen weten, want ik geloof dat jij er zeker uit zal komen. Heel veel liefs van Maggy en ik zie jouw gauw weer kanjer. Zet hem op ja.

Anoniem zei

Gisteravond 4 juni 2007 rond de klok van tien uur. Locatie: een van de zij ingangen van de Apollohal die als altijd openstaan in de zomer als er pick up ball wordt gespeeld. Ik stond er te praten met je nichtje Rachelle die me het alweer "oude" nieuws vertelde over wat jou over komen was. Als aan de grond genageld reageerde ik op datgene wat ze mij vertelde. Reeds enkele weken loop ik rond met het voornemen om contact met je te maken. De laatste keer dat we elkaar spraken was buiten bij de sporthallen Zuid na een game van de Astronauts. Ik vroeg je als collega coach om een "favour" en uiteraard was je meteen bereid om me te helpen. Daar zullen we zo gauw als je bezoek kan en mag ontvangen nog zeker over komen te praten!!! Ik wil langs deze weg je vooral alle kracht toewensen om deze "harde en onsportieve fout" te boven te komen. Mo sjie later Jos. Tan boeng en hor e srefi!!!!

Dwight van West

Anoniem zei

Wat ogen kunnen zien,
zolang er leven is, is er hoop!!!

Met veel liefde en doorzettingsvermogen hebben familie, geliefden en goede vrienden voor Jos gezorgd. De elementen geestkracht, liefde en vriendschap zijn sterker dan alle omstandigheden die hij als mens tot ontwikkeling brengt.

Ik mag een ochtend in het ziekenhuis meemaken met de verzorging van Jos.
Greta is één van de mensen die voor Jos zorgen. Ze is een fantastische zus en een mooie persoonlijkheid. Ze is heel vrolijk en heeft alles onder controle, en ik leerde van haar veel over wat zich afspeelde rondom Jos zijn genezingsproces. Wat het oog ziet, hij is anders dan de andere patienten en mensen die ik ken onder dezelfde omstandigheden. Het zijn de kleine dingen die hiertoe bijdragen. Greta is heel oplettend naar Jos zijn vorderingen en ze stimuleert hem continu, niets ontgaat haar.
Greta laat zien dat zelf helpen op de ziekenafdeling mogelijk is – moeilijk, natuurlijk - maar wel mogelijk. Zelfmedelijden is al moeilijk, maar dat staat zij helemaal niet toe. Zij zorgt zelf voor een glimlach op Jos zijn gezicht, omdat zij met veel liefde, geduld, trouw en dankbaarheid voor haar broer klaar staat.
Hetzelfde kan gezegd worden over zijn lieve vriendin Eudia die met liefde de taken overneemt.

Jos wordt omringd met heel veel liefde. Aan de muur tegenover Jos zijn bed hangen vele kaarten, foto’s en natuurlijk een basketbal. Er zijn bloemen en fruit. De e-mails worden ieder ochtend met vreugde gelezen. Jos bedankt iedereen voor zijn/haar lieve woorden en steun. Daar put hij zijn kracht uit.

Elke dag wordt ook goed voor zijn maag gezorgd. Lieve (schoon)zussen zorgen voor eten, met name pap en soep, voedzaam voedsel dus, geweldig – wat een samenwerking. Het lijkt soms wel een luxe hotel waar Jos van alle aandacht geniet. Maar hij is natuurlijk ook, zoals iedereen weet, een heel bijzonder mens!

Patricia Henry


Namens Jos:
\
Dat het zo goed gaat met mij heb ik te danken aan mijn:

Moeder
Broers en Zussen
Vriendin
Kinderen
Schoonfamilie
Nichten en Neven en onze Leszek
Vrienden en Kennissen – met name Lydia & Ronald Overdiep
Verpleegkundigen van het verzorgingshuis

Ik heb veel om dankbaar voor te zijn
Het is een zegen met al deze geliefden om mij heen.
Als ik iedereen persoonlijk moest bedanken had ik zoveel pagina’s vol geschreven. Zoveel liefde en warmte die ik heb ontvangen, maakt me echt gelukkig.
Alle mensen om mij heen hebben mij vanaf het begin gesteund.
Zonder jullie allemaal had ik het niet gered.

Dank u wel lieve mensen, Jos

Anoniem zei

Hallo Jos,

Gelukkig verneem ik dit nieuws in combinatie met de berichten, dat je terug aan het knokken bent en hard aan het werken bent aan je herstel. Met zoveel familie en vrienden die je op hartverwarmende wijze steunen en aanmoedigen, moet dit haast wel gaan lukken.

Ik wens jou en je naasten veel sterkte en hoop je spoedig weer bij een basketball evenement of elders tegen te komen.

Eric Kropf

Anoniem zei

Hoi Jos,

Ik kreeg jou adres van Henna Balgen(de Arend Jeugd). Ik zal niet in herhaling treden,over wat jou is overkomen. De laatste keer toen ik jou ontmoette was in een sporthal van Hoofddorp, en was toen uiteraard blij om jou te zien. Precies zoals het basketbalbloed door jou aders stroomt, zo ook bij mij.Dus waar zouden wij elkaar weer kunnen ontmoeten dan tijdens een basketbalhappening. Je zal je afvragen wie ik ben. Wel ik ben Astrid Nooitmeer(Nunca, Nuncamas). Ook ik heb in het team van El Salvador gezeten. Samen met Dulciene Seeca, Eunice Sluer,Henna Balgen,de Geffrey's etc.
Vijf speelsters van de AREND zaten toen in de selectie. Ik ben gehuwd en mijn getr.naam is Van Hamme. Ik woon nog steeds in Suri. Zal Eunice dit alles ook doorgeven.
Ik weet dat je een sterke persoonlijkheid bent Jos, en dat je in het bizonder met de wil en de kracht van Jehovah Rapha(de Heer die Geneest) zeker er bovenop komt. Roep Hem aan en Hij zal jou grote en machtige dingen doen zien.
Het beste Jos en keep it up! "Stay Focus"
Trust in the Lord He will never fail you!!!

groet v. Astrid

Adrie de Herdt zei

Jos,

ongeloof, ongeloof en ongeloof.

Ik dacht aan je en belde je daarom even op enkel om een ontzettend vermoeide stem te horen aan de andere kant van de lijn.

'Jos' zei ik 'je bent vast heel erg moe ... zo klink je wel'.

Alleen maar om van jou te horen dat jij in het ziekenhuis ligt. Je was overduidelijk te moe om veel te praten en je verwees mij naar deze website. Slim.

We houden contact en zodra ik meer informatie heb zoek ik je op.

Gelukkig heb ik mijn kinderen die nu al van beneden naar mij roepen waardoor ik mijn verbijstering even van mij af kan zetten.

Hoe moet het nou met al die ideeen van jou die jij met mij gedeeld heb? Jij was met zoveel tegelijk bezig en met nog veel en veel meer in je hoofd in je gedachten bezig, onzichtbaar voor anderen.

Jos, hou je taai en hier volgt de lesspreuk van mijn Studiegroep Praktische Zelfverdediging:
GEEF NIET TOE EN GEEF NOOIT OP !!!
Jij moest altijd met die pretogen van jou lachen om deze spreuk ...

Met vriendschappelijke groet,

Adrie de Herdt
SPZ-trainer

wiebren zei

Beste Jos,

Ik ben me vanavond rot geschrokken.
Zoiets verwacht je natuurlijk niet.
Dacht even gezellig met je bij te kletsen en dan ... dit.
Ik hoop binnenkort bij je op bezoek te (mogen) komen om je een hart onder de riem te steken.
De strijd waar je nu voor staat vereist echte topsport: blijven vechten voor je kansen en hard werken, ook al ziet de situatie er allerminst florissant uit.
En dromen mag, toch?
Laat onze droom zijn dat we allebei voldoende herstellen om nog een keer samen te kunnen ballen!
Of het nu realistisch is of niet: samen dromen over het samenstellen van ons droomteam kan natuurlijk altijd.
Sterkte met jouw gevecht om 'onze droom' misschien toch dichter binnen bereik te brengen dan wij nu voor realistisch houden.

Liefs,

Wiebren

Anoniem zei

Dag Jos,

Hier even een berichtje uit Costa Rica. Al ben ik dan dan ver weg, wil ik toch even tegen je zeggen dat ik vaak aan je denk en je zeker niet ben vergeten!!! Ik wens je het allerbeste deze dagen met je herstel en hoop je in Juli als ik weer even in Nederland ben te zien!

Groetjes, Gregor

P.S. Richard zegt ook mog even hallo!!

Anoniem zei

Jossssss,

het was een schok om te horen wat er gebeurd was. Ik kon het me ook niet voorstellen dat dit jou kon overkomen. 1 ding weet ik wel zeker dat jij nog steeds die man bent die alles regelt dus laten we daar ff duidelijk over blijven.

Ieder geval hoop ik je snel weer te zien, koken we een strakke maaltijd enzo....je weet hoe dat altijd gaat.

Sterkte met revalideren het zal niet makkelijk worden maar gelukkig zijn er een hoop mensen die je steunen net zoals jij altijd iederen gesteund heb.
Ryan Warner

Anoniem zei

Van:Kurt Kunath en Carla Mac Donald
E-MAIL: fysiokunath-mac@sr.net
Jos,

Zo toevallig dat ik op google zoek naar fysiotherapie en Suriname en kom jouw website tegen.
Schrok me rot natuurlijk.
We hebben je jaren niet gezien. Wonen en werken in Suriname (fysiotherapie).
Bij iemand met zoveel bewegingservaring moet het wel lukken.Geduld en vooral wilskracht en doorzetting wensen wij je toe.
Vanuit Suriname helpen we in gedachten mee aan je revalidatie. Als er vragen zijn horen we het graag.
VEEL STERKTE.
KURT KUNATH EN CARLA MAC DONALD

Anoniem zei

Hi Jos,

Mijn gevoel gaat langzaam over van ontzetting, na het eerste bericht, in enigszins opluchting en hoop.
Het doet mij erg goed om te horen dat je aan de beterende hand bent.

Tai hori en blijf vooruit kijken!

John R.

Rik Otto zei

Beste Jos,
Hoorde vandaag op het werk via Sylvia Vos-de Lange het slechte nieuws en ben erg geschrokken.Ik wil jou en je familie heel veel sterkte en kracht wensen en wens je een spoedig herstel.

je ex-demersluis collega Rik Otto
zet hem op!!!!

Wybe Bruinsma zei

Beste Jos,
Veel te laat horen we wat je overkomen is. Het moet heel erg voor je zijn dat je niet de baas over je lichaam bent als voorheen. Blijf moed houden blijf werken en blijf vertrouwen op vooruitgang. Heel veel sterkte en hartelijke groet. Wybe

Anoniem zei

I simply could not leave your site prior to suggesting that I extremely loved the standard info an individual
provide in your guests? Is going to be back frequently in order to
investigate cross-check new posts
Feel free to visit my site - bhgalleries.com

Anoniem zei

What's up all, here every person is sharing these familiarity, therefore it's pleasant to read
this website, and I used to go to see this webpage every day.
my web site :: android

Anoniem zei

Wonderful beat ! I would like to apprentice even as you amend your website, how could i subscribe for a blog site?
The account aided me a applicable deal. I had been a
little bit familiar of this your broadcast offered bright clear idea
My website - click the following document

Anoniem zei

I will immediately seize your rss as I can't find your e-mail subscription link or e-newsletter service. Do you have any? Kindly permit me recognize so that I may subscribe. Thanks.
Here is my web-site ... home renovation near orlando

Anoniem zei

Pretty! This has been an incredibly wonderful article.
Many thanks for supplying this info.

my web page: 83837

Anoniem zei

Hey there! Would you mind if I share your blog with my twitter
group? There's a lot of people that I think would really appreciate your content. Please let me know. Many thanks

my web page :: Www.wildpartygirls.org

Anoniem zei

Saved as a favorite, I really like your blog!

Also visit my blog - sexygirlchat.com