donderdag 24 mei 2007

E-mail-adres Jos!!!!!!!!!

Heb je een persoonlijk bericht? E-mail dan naar: joschelius@live.nl
Jos vindt het heel leuk om e-mails te krijgen!!!

20 opmerkingen:

L. Mitic zei

Beste Jos,

Ik ben zeer diep geschrokken toen ik dit hoorde. Ik wens je veel beterschap en ik hoop dat je volledig hersteld. Hou vol en ik weet dat jij heel sterk bent. Ik wil een keer op bezoek komen bij jou, maar dan moet jij aan mij vertellen waar en wanneer. Wij hebben zoveel met elkaar gepraat en grapjes gemaakt en ik wil dat dat ook in de toekomst gebeurd.

Groetjes van Yugo(Mitic)

Veel sterkte en ook aan je familie

Dr. Koso ( El Eminencia rubio) zei

Hoi Jos,
Ik zie je dagelijks en ik wil het nog eens tegen je zeggen dat ik elke dag met verbazing sta te kijken hoe jij je gevecht steeds opnieuw aangaat en steeds stappen vooruit weet te komen. Behalve dat - je maakt je druk over anderen en hun problemen. Wat een kracht en wat een karakter!!!
Voor mij staat het vast - het is kwestie van tijd. Je gaat het gevecht uiteindelijk toch winnen - want je geest geeft de eerste veldslag al gewonnen. Dat zijn geen losse woorden om je te gaan oppeppen maar ware realiteit - ik zie het elke dag dat ik je mag bijstaan. En iedereen zou het eigenlijk moeten weten/zien hoe jij je terugknokt. Respect - en
JE BENT EEN JUWEEL.
Je vriend - El Presidente
Dr.Koso

Nummer39 zei

Beste Jos,

Ik lees net wat er met je gebeurd is. Sterkte en ik wens je veel kracht tijdens je herstel. Hoop je snel weer te zien

Arie Gorissen

Maureen zei

Hi Jos,

Zoals alle anderen voor mij ben ik ook door het bericht geschrokken, maar gelijk erachteraan de gedachte van...hij is een fighter...hij komt er wel.
Desalniettemin wens ik je heel veel sterkte tijdens het "gevecht".
Dat je positief blijft is erg belangrijk tijdens deze periode.

Hoorde het van Gina en Frank en MOEST je ook beterschap toewensen.

Ik bid voor je.

Maureen

Anoniem zei

Hey JOS!!

Its been about 5 days since my last note, so I just wanted to drop in...AGAIN with some words of encouragement.

I hear u are turning into a "computer nerd" over there with your Sony Vaio :)

Hope to see u soon!
Stay strong & positive...

love, Rudii

Anoniem zei

Hey Jos!!!

How are u? New week, new adventures right :)
If my memory serves me right you are relocating to a new rehab center this week...
That's a good sign, toch?!
I'll check in with u shortly... stay strong!

xRudii

Anoniem zei

Oompie,

Het wordt nog harder werken vanaf morgen, dus zet em op!!! Je weet dat dat ik er every step of the way voor je ben. Ik zie je donderdag weer. Dikke kus en ik hou van jou....

xxx Rachelle

Tamara zei

Hi Papa,

Vanaf vandaag begint je programma in het RCA.

Zet hem op! Je kan het en wil het!!

Je hebt heel veel mensen die je steunen, gebruik deze energie!

Love you!!

Liefs,
Tammy

Anoniem zei

Josie,

Mi dushi. Ik denk veel aan je en leef met je mee. Ik ben ervan overtuigd dat je sterker uit deze moelijke periode zal komen. Je bent altijd een voorbeeld voor ons geweest en zal het nu meer dan ooit zijn. Wees positief en pluk de dag. Veel liefs en strekte voor jou en je familie. Ik kom snelle en strpitease show voor jou (en je verpleegsters) geven.

Afz. Malgrat, Spanje

Anoniem zei

Hi Jos,

Ik zag het gisteravond op het internet en ik wist niet wat ik las, wat een shock! Nu ben ik in ieder geval blij om te lezen dat je aan het herstellen bent. Net zoals al die anderen weet ik dat je op je innerlijke kracht, die jij gewoon hebt, kan vertrouwen om zoveel als mogelijk terug te komen.

Als coach wist je ook altijd de juiste strijdwijze te vinden om het maximale eruit te halen. Net als in die goeie ouwe tijd kun je mij in ieder geval tot je team rekenen. Dus als ik je ergens mee kan helpen laat het me ajb weten.
Zodra het mogelijk is je te bezoeken zal ik zeker langskomen.

Sterkte en kracht toegewenst,

Dennis Luts
dennis@twstd.nl

Anoniem zei

Dag Meneer Jos,

Ik schaam me een beetje!!
Ik wou allang wat schrijven, maar weet niet zo goed wat, iedereen steunt u al zoveel, dus ook hierbij van mij heel veel liefs, sterkte en kracht!!Weet u wat het ook is, ik weet dat u er wel bovenop komt, u bent namelijk 1 van de echte vechters op alle gebieden.....

Groetjes en heel veel kracht van Charlise, Dario en soso lobie van Methella en Ed

Anoniem zei

Hi Jos,

Fa'ai'go? Je bent nu alweer een tijdje weg uit verpleeghuis Slotervaart. Hoe is het sindsdien met je? Boek je vooruitgang op de Overtoom? Ik hoop dat alles goed gaat, zet hem op! Ik draai morgenavond wel weer een mooie oude poku voor je tijdens mijn uitzending.

Tan bun en Odi 's,
Simone Spong

Anoniem zei

hi,jos.ik ben net op het net geweest en de laatste nieuwsjes gelezen.ik merk dat je echt heel veel vrienden die het met je menen hebt.een ding is vast,je komt er weer bovenop omdat je de power hebt.joe na jottie foe jodensavanna.joe lasie swetie dape samen nanga ding tra brada.alleen hans bing plij baas.vergeet jodensavanna niet in je gebed.ik ga eruit,maarblijf positief,joe brada, carlo,chelius,grootopperhoofd.

Nancy zei

Hi Jos, fa waka, alles bij het oude hier in Su. Het regent weer en dan schijnt de zon daarna. Zie dat als een weerspiegeling van je situatie. Alla sani o kon bun!

Nancy Chelius

Anoniem zei

Jos,
bij naam ken je me waarschijnlijk niet meer. Maar dat doet er nu niet toe. We kennen elkaar. Wat wel belamgrijk is dat je moet weten, dat er velen zijn, die elke dag voor je bidden en aan de Allerhoogste vragen om je alle kracht te geven die nodig is, zodat je ook dit kan en mag overwinnen. Hoe vaak ben je niet aan een wedstrijd begonnen, die gaande weg een verloren leek te zijn, maar door wilskracht en inzet toch een gewonnen wedstrijd werd.
Krakti en lobi.
Edmund

Anoniem zei

Hi Champ,

Zoals al je vrienden was ook ik totaal verbijsterd toen ik deze tijding van Pana hoorde.
Jos?? Dat kan toch niet! Maar brada, ik ben mij ervan bewust dat het leven heel veel "verrassingen" voor ons in petto heeft. Ik ben ervan overtuigd dat, gegeven jouw winnaarsmentaliteit, ook deze tegenstaander JIJ klein krijgt. Het wordt een hard gevecht, maar met alle liefde om jou heen en met jouw wilkracht lukt het gegarandeerd.
Ondanks dat wij elkaar sporadisch zien, weten wij dat de vibes er altijd zijn en zullen blijven. Ik ben ervan overtuigd dat ik over een paar maanden wederom zal kunnen zeggen: " Jos, wij zijn trots op jou dat ook deze barriere jij genomen hebt" .
Soso lobi, vergezeld van mijn gebeden,

Glenn Weisz

Tony zei

Hee Man, Jozef, ouwe blower, alweer een tijdje niet meer samen gelachen. 20 jul komen charlie en isabel weer naar amsterdam. kwakoe time? groet. tony janssen.

Anoniem zei

Lieve Jos,

Ik kon niet geloven dat jouw dit was overkomen toen ik het hoorde.
Toch geloof ik en weet ik dat je een doorzetter bent, hard werkt en niet opgeeft!
En ik ben heel blij te horen dat het nu beetje bij beetje beter met je gaat.
Weet dat alle kleine stapjes betekenen verbetering en herstel!
Joost ken je nog wel denk ik. Die is verlamt geweest en is er uiteindelijk bovenop gekomen.
Wat ik van hem geleerd heb toen ik zelf moest revalideren is:
Geef nooit op!!! Elke dag is weer een nieuwe om het te blijven proberen ook al gaat het soms niet snel genoeg!! En elke kleine vooruitgang is een grote stap!!
Met alle warmte, steun, liefde en positieve energie van al die mensen om je heen die je liefhebben geloof ik zeker dat je hier doorheen komt!!!
Ik heb heel veel aan je gedacht en zo met positieve gedachten gevraagd het leven jouw de kracht te geven.
Ook Donna en mijn moeder sturen hun warmte naar jou en de familie en mijn moeder heeft voor je gebeden en wenst je heel veel sterkte en kracht toe en ze verwacht dat we weer snel bij haar komen eten hoor!!
Wij missen je allemaal!!!
Zet hem op kanjer!!!
En ik zie je snel.

kusjes en veel warme knuffels,

Soraya.

Paul S zei

Hoi Jos,

Hoorde van Steve Deul over je weblog. Even gezocht en ik zie al weer veel bekende namen die je allemaal een hart onder de riem steken. Ik schaar me daar ook bij. Heel veel succes met je herstel en hopelijk tot gauw. Denk aan onze mooie trips naar Malgrat en de power die daar bij hoorde. Die sterkte zal je er boven op brengen.

Be strong,

Paul

Anoniem zei

gruunjxjc
アグ
チャンルー chanluu
アグ
アグ
アグ

fgmxmtuwx
[url=http://www.2012bootsforjp.com/]アグ[/url]
[url=http://www.snowbootstoyou.com/]アグ[/url]
[url=http://www.japanwinterboots.com/]ugg ミニ[/url]
[url=http://www.chanluuofficials.com/]chan luu ブレスレット[/url]
[url=http://www.annksnowboots.com/]アグ 5803[/url]

rcldjqazc
http://www.thebestbootsforwinter.com/ UGG店舗
http://www.winterbootsfor2013.com/ アグ
http://www.thenewestbootsforyou.com/ ugg ブーツ
http://www.allthesnowboots.com/ アグ5815
http://www.snowbootstoyou.com/ ugg